Բաղադրամասեր ՝
500 գ տավարի ֆարշ
1 թ․գ աղ
1 թ․գ պղպեղ
8 կտոր չեդեր պանիր
3 ճ․գ ջուր
4 հատ համբուրգերի հաց
40 գ կարագ
մառոլ
2 լոլիկ
3 թթու վարունգ
4 ճ․գ կետչուփ
4 ճ․գ մանանեխ
Պատրաստման եղանակը՝
Կտրատել հացը համբուրգերի համար
Մեջի մասից քսել կարագ
Տապակել հացը միջի մասից
Հանել թավայի միջից
Վրան լցնել կտևատած մառոլ
Մսից սարգել կոտլետներ և դնել տախտակի վրա
Վրան ավելանցել 1 թ․գ աղ և պղպեղ, 2 կողմից
Տապակել, առանց ձեթ
Վրան դնել պանիր և շարունակել տապակել
Պատրաստի կոտլետը դնել հացի վրա
Վրան դասավորել սոխ, լոլոիկ և թթու վարունգ և փակել հացի մյուս կտորով
loading...