Բաղադրամասեր ՝
10 հատ ձու
400 գ սև շոկոլադ
Ձևավորելու համար
100 գ սև շոկոլադ
80 մլ սերուցք

Պատրաստման եղանակը՝
400 գ շոկոլադը հալեցնել ջրային բաղնիքի վրա
10 հատ ձվի դեղնուցը խառնել հալած շոկոլադի հետ
10 հատ ջվի սպիտակուցը հարել, մինչև պնդանալը
քիչ քիչ ստացված բեզեն լցնել շոկոլադի խառնուրդի վրա և խառնել
մինչև միտարր զանգված ստանալը
ստացված զանգվածը լցնել ֆորմայի մեջ
և դնել ջեռոցում 50-55 րոպե 180 աստիճանում

80 մկ սերուցքը տաքացնել, մեջը լցնել 100 գ շոկոլադ
խառնել մինչև շոկոլադը ամբողջովին կհալվի
կեքսը պատել ստացված զանգվածով և դնել սառնարանում

loading...