ներկայացնում ենք ռաֆֆայելոյի մեջի կրեմի պատրաստման եղանակը։ Շատ մեծ ջանքեր հարկավոր չէ այն պատրաստելու համար։ Ուղղակի ձեռքի տակ ունեցեք կարագ և խտացրած կաթ։

 

 

Ձեզ նաև անհրաժեշտ կլինի կոկոսի քերուկ և սպիտակ շոկոլադ։

 

Պատրաստման եղանակը

 

 

Կարագը և շոկոլադը հալեցնել և խառնել:

Կարելի է հալեցնել թույլ կրակի վրա՝ անընդհատ խառնելով, որպեսզի չվառվի:

Հետո ավելացնել խտացրած կաթը և բոլորը միասին լավ խառնել:

 

Ստացված կրեմի մեջ լցնել կոկոսի քերուկը և նորից լավ խառնել:

 

 

Պատրաստի կրեմը լցնել ապակե բանկայի մեջ և դնել սառնարանում: Կրեմը թողնել սառնարանում ամբողջ գիշերվա ընացքում:

loading...