ներկայացնում ենք ռաֆֆայելոյի մեջի կրեմի պատրաստման եղանակը։ Շատ մեծ ջանքեր հարկավոր չէ այն պատրաստելու համար։ Ուղղակի ձեռքի տակ ունեցեք կարագ և խտացրած կաթ։
Ձեզ նաև անհրաժեշտ կլինի կոկոսի քերուկ և սպիտակ շոկոլադ։
Պատրաստման եղանակը
Կարագը և շոկոլադը հալեցնել և խառնել:
Կարելի է հալեցնել թույլ կրակի վրա՝ անընդհատ խառնելով, որպեսզի չվառվի:
Հետո ավելացնել խտացրած կաթը և բոլորը միասին լավ խառնել:
Ստացված կրեմի մեջ լցնել կոկոսի քերուկը և նորից լավ խառնել:
Պատրաստի կրեմը լցնել ապակե բանկայի մեջ և դնել սառնարանում: Կրեմը թողնել սառնարանում ամբողջ գիշերվա ընացքում:
loading...