Բաղադրամասեր ՝
500 գ շոկոլադային թխվածքաբլիթներ
200 մլ կաթ
250 գ եփած խտացրած կաթ
80 գ գետնանաուշ
Կրեմի համար
650 մլ կաթ
100 գ շաքարավազի փոշի
100 գ կարագ
Գլազուրի համար
100 գ սև շոկոլադ
50 մլ սերուցք
Պատրաստման եղանակը՝
Տարրայի մեջ լցնել 650 մլ կաթ և տաքացնել
Ավելացնել պունգի համար խառնուրդ
Ավելացնել 100գ շաքարավազի փոշի և խառնել
Ավելացնել կարագ և շարունակել խառնել մինչև պնդանալը
հանել կրակից և սառեցնել
Թաթախել թխվածքաբլիթները կաթի մեջ և դասավորեն ջեռոցի տավայի մեջ
վրան լցնել կրեմը
կրեմի վրա նորից դասավորել թխվածքաբլիթները
250 գ խտացրած կաթը խառնել 80 գ գետնանաուշի հետ
լցնել թխվածքաբլիթների շերտի վրա և հավասարաչափ տարածել
վրան դասավորել թխվածքաբլիթների նոր շերտ և վրան լցնել կրեմը
կրեմի վրա դասավորել թխվածքաբլիթների նոր շերտ, շերտի վրա խտացրած կաթի խառնուրդից և նորից
պատել թխվածքաբլիթներով
շոկոլադը խառնել սերուցիք հետ
ստացված զանգվածը քսել տորթի վրա