Բաղադրամասեր ՝
50 գ եգիպտացորենի նախաճաշ
180 գ գետնանաուշ
300 գ սև շոկոլադ
80 գ կարագ
Պատրաստման եղանակը՝
150 գ սև շոկոլադը և 40 գ կարագը
հալեցնել ջրային բաղնիքի վրա, մինչև միտարր զանգված ստանալը
հանել բաղնիքի վրայից, ավելացնել 50 գ նախաճաշը և խառնել
ստացված զանգվածը լցնել ցելաֆոնով պատած ֆորմայի մեջ
գդալով հավասարացնել և դնել սառնարան 30 րոպե
150 գ սև շոկոլադը և 40 գ կարագը
հալեցնել ջրային բաղնիքի վրա, մինչև միտարր զանգված ստանալը
հանել բաղնիքի վրայից, ավելացնել 180 գ գետնանաուշ և խառնել
Ավելացնել ֆորմայի մեջ և հավասարացնել,
դնել սառնարան 30 րոպե
loading...