Բաղադրամասեր ՝
4 դեղնուց
200 գ շաքարավազ
300 մլ կաթ
40 մլ օսլա
100 գ կարագ
5 գ վանիլային շաքարավազ
1/2 թ․գ աղ
5 սպիտակուց
50գ ալյուր
75 գ մակ
1 թ․գ փխրեցուցիչ
10 հատ թխվածքաբլիթներ
200 մլ սուրճ
100 գ սև շոկոլադ
100 մլ սերուցք

Պատրաստման եղանակը՝
հարել 5 հատ ձվի սպիտակուցը,
ավելացնել աղ, 100 գ շաքարավազ
խառնել մինչև պինդ զագված ստանալը
ավելացնել 75 գ մակ և խառնել
ավելացնել 50 գ ալյուր և խառնել
լցնել ջեռոցի տավայի մեջ և հավասարաչափ բաշխել
թխել 25 րոպե 180 աստիճանում
առանձին խառնել 4 հատ ձվի դեղնուց, մի պտղունց աղով
ավելացնել 100 գ շաքարավազ
40 գ օսլա և լավ խառնել
ավելացնել 300 մլ կաթ և շարունակել խառնել
լցնել տարրայի մեջ և խառնել մարմանդ կրակի վրա,
մինչև պնդանալը
փակել ցելոֆանով և դնել սառնարանում
սառած կրեմը հարել, ավելացնել 100 գ կարագ
և խառնել մինչև միատարր զանգված ստանալը
լցնել ջեռոցի թավայի վրա  և հավասարաչափ տարածել
թաթախել թխվածքաբլիթները սուրճի մեջ և դասավորել կրեմի վրա
100 գ շոկոլադի վրա ավելացնել 100 մլ սերուցք և մարմանդ կրակի վրա հալեցնել
լցնել թխվածքաբլիթների վրա
տորթը դնել սառնարանում 2 ժամով
loading...