Բաղադրամասեր ՝
450 գ թխվածքաբլիթներ

Կրեմի համար
400 մլ կաթ
3 հատ ձու
250 գ խտացրած կաթ
200 գ կարագ
1 թ․գ վանիլային շաքարավազ

Գլազուրի համար
12 ճ․գ կաթ
4 ճ․գ կակաո
4 ճ․գ շաքարավազ

Պատրաստման եղանակը՝
Խորը ֆորմայի մեջ դասավորել 450 գ թխվածքաբլիթներ
Առանձին տարրայի մեջ հարել 200 գ կարագ,
Մաքուր տարրայի մեջ լցնել 3 հատ ձու և խառնել
Ավելացնել կաթ  և լավ խառնել
Ավելացնել 250 գ խտացրած կաթ
Ավելացնել 1 թ․գ վանիլային շաքարավազ և լավ խառնել
Եթել մարմանդ կրակի վրա, խառնել մինչև պնդանալը
Սառեցնել կրեմը և ավելացնել կարագի վրա
Հարել դանդաղ արագության վրա
Կրեմը լցնել թխվածքաբլիթների շերտի վրա
Դասավորել երկրորդ շերտը, վրան լցնել կրեմ,
կրկնել ևս 2 անգամ, 
մաքուր տարրայի մեջ լցնել 4 ճ․գ շաքարավազ և 4 ճ․գ կակաո
ավելացնել 12 ճ․գ կաթ և եռացնել
սառենցել զանգվածը և լցնել չորրոդ շերտի վրա
loading...