Ցիտրուսային մրգերից նարինջը առանձնանում է իր բուժիչ և օգտակար հատկություններով։ Ինչպես կարելի է օգտագործել նարինջը առողջությունը բարելավելու համար։ 

 

 

Նպաստավոր ազդեցություն է թողնում ստամոքսաղիքային տրակտի վրա, նվազեցնում է աղիներում ընթացող թարախային պրոցեսները։

 

Օգնում է ազատվել փորկապությունից։

Օգնում է օրգանիզմից հեռացնել խարաններն ու թունավոր նյութերը։

 

 

Ըմպելով նարնջի հյութ յուղոտ սննդի կամ այսպես կոչված «արագ» սննդի ընդունման հետ միասին` կարելի է պակասեցնել օքսիդատիվ սթրեսների և բորբոքումների հետևանքով օրգանիզմին պատճառվող բացասական ազդեցությունը` կանխարգելելով անոթային հիվանդությունները։ 

Հակացուցված է գաստրիտ, ստամոքսի խոց և աղիքների հետ կապված հիվանդություններ ունեցող մարդկանց։

 
loading...