Ցիտրուսային մրգերից նարինջը առանձնանում է իր բուժիչ և օգտակար հատկություններով։ Ինչպես կարելի է օգտագործել նարինջը առողջությունը բարելավելու համար։
Նպաստավոր ազդեցություն է թողնում ստամոքսաղիքային տրակտի վրա, նվազեցնում է աղիներում ընթացող թարախային պրոցեսները։
Օգնում է ազատվել փորկապությունից։
Օգնում է օրգանիզմից հեռացնել խարաններն ու թունավոր նյութերը։
Ըմպելով նարնջի հյութ յուղոտ սննդի կամ այսպես կոչված «արագ» սննդի ընդունման հետ միասին` կարելի է պակասեցնել օքսիդատիվ սթրեսների և բորբոքումների հետևանքով օրգանիզմին պատճառվող բացասական ազդեցությունը` կանխարգելելով անոթային հիվանդությունները։
Հակացուցված է գաստրիտ, ստամոքսի խոց և աղիքների հետ կապված հիվանդություններ ունեցող մարդկանց։
loading...