Բաղադրամասեր ՝
270 գ թխվածքաբլիթներ,
5 հատ Ferrero Rocher կոնֆետներ,
125 գ հալած կարագ
Կրեմի համար
900 գ սերուցքային կարագ,
3 հատ ձու,
6 դեղնուց,
250 գ շաքարավազի փոշի,
185 գ սերուցք,
1 թ․գ նշի էսենցիա,
6 հատ Raffaello կոֆետ,
6 հատ Ferrero Rocher կոնֆետներ
Գլազուրի համար
300 գ կաթնային շոկոլադ,
300 մլ սերուցք
Դեկորի համար
15 հատ Ferrero Rocher կոնֆետներ,
10 հատ Raffaello կոնֆետներ
Պատրաստման եղանակը՝
Մանրանցել 270 գ թխվածքաբլիթները,
վերցնել 5 հատ Ferrero Rocher կոնֆետներ և հատ հատ լցնել հարիչի մեջ,
հարիչի մեջ ավելացնել 125 գ հալած կարագը,
ստացված զանգվածը լցնել ֆորմայի մեջ և հավասարաչափ տարածել
դնել սառնարանում
խորը տարրայի մեջ լցնել 900 գ սերուցքային պանիրը,
ավելացնել 250 գ շաքարավազի փոշի,
3 հատ ձու,
6 հատ դեղնուց,
185 գ սերուցք,
1 թ․գ նշի էսենցիա և հարել մինչև միտարր զանգված ստանալը
ստացված զանգվածը լցնել թխվածքաբլիթներով շերտի վրա
կրեմի վրա դնել 6 հատ Ferrero Rocher կոնֆետներ և 6 հատ Raffaello կոնֆետներ
ջեռոցի թավայի մեջ լցնել ջուր, վրան դնել ֆորման
թխել 60 րոպե 170 աստիճանում
300 գ կաթնային շոկոլադը խառնել 300 մլ տաք սերուցքի հետ,
լցնել թխվածքի վրա
շոկոլադի վրա դասավորեն կոնֆետներ