Առաջարկում ենք պատրաստել աբխազական աջիկա։ Ներկայացնում ենք 2 բաղադրատոմս ՝ կարմիր և կանաչ աջիկաների։

Բաղադրամասեր

Կանաչ աջիկայի համար ՝ 

 


1 կգ կանաչ պղպեղ,
250-300 գ սխտոր,
100 գ թարմ ռեհան,
100 գ թարմ մաղադանոս,
100 գ թարմ համեմ,
100 գ թարմ սամիթ,

 

15 գ չորացրած ռեհան,
15 գ չորացրած համեմ,
1 ճ․ գ. խմելի-սունելի,
1 թ․ գ. ուցխո-սունելի,
1 ճ․ գ. սև պղպեղ (15 գ),
1 ճ․ գ. համեմի սերմ (15 գ),
2 ճ․ գ. աղը (70 գ)

Կարմիր աջիկայի համար ՝ 


1 կգ կարմիր պղպեղ,
500 գ ընկույզ,
400 գ սխտոր,

 

 

100 գ աղ,
1 ճ․ գ. չորացրած համեմ (15 գ),
1 ճ․ գ. խմելի-սունելի,
1 թ․ գ. ուցխո-սունելի,

 

Պատրաստման եղանակները դիտեք տեսանյութում ՝ 

 

loading...