Բաղադրամասեր
3 հատ ձու,
90 գ շաքարավազ,
90 գրամ ալյուր,
թխել 25 րոպե 180 *
նարնջի ժելե ՝
0.5 լիտր նարնջի հյութ,
20 գրամ ժելատին + 100 մլ ջուր,
Սուֆլե ՝
500 գրամ կաթնաշոռ,
300 մլ սերուցք (33%),
150 գ շաքար,
1 տուփ վանիլ,
25 գ ժելատին + 100 մլ ջուր,
Ձևավորման համար ՝
1 հատ նարինջ,
1 հատ կիտրոն,
անանուխի տերևներ,
10 գ ժելատին + 50 մլ ջուր,
4 ճ․ գ շաքարավազ
Պատրաստման եղանակը տեսանյութով ՝
loading...