Ներկայացնում ենք ինչպես պատրաստել ռեհանի օշարակ, որը ոչ միայն շատ համեղ միջոց է, նատ այնքան օգտակար, որ կվերակենդանացնի ձեզ։

Բաղադրամասեր

 

 


Ռեհանի տերևներ - 150 գրամ
Շաքարավազ- 1 կգ
Ջուր- 1,5 բաժակ
Կիտրոնաթթու- 1 թեյի գդալ


 

Պատրաստման եղանակը

Ռեհանի տերևները և կիտրոնաթթուն լցրեք մառլայի մեջ և լավ տրորեք։ Վերջում լավ կապեք մառլայի բերանը։

Այնուհետև պատրաստեք շաքարաջուրը: 

20 րոպե եփեք կրակի վրա ՝ անընդհատ խառնելով։

Իսկ հետո մառլան դրեք շաքարաջրի մեջ։

Կափարիչով հերմետիկ փակեք եւ տեղափոխեք այն մութ վայր: 

 

Կաթսան լավ փաթաթեկ կտորով, որպեսզի տաք մնա։ Այդպես պետք է թողնեք 1 օր։

Մառլան լավ քամեք, որովհետև ամեն մի կաթւիլը անմահական միջոց է, իսկ մնացուկը կարող եք դեն նետել։

 

 

Օշարակը դրեք կրակին, թողեք մինչև եռալը։

Այն լցրեք ապակե տարաների մեջ և հերպետիկ փակեք։

Օգտագործելիս ջրի հետ հարաբերությունը պետք է լինի ՝ 1։10։

Այն իր օգտակար հատկությունների հետ մեկտեղ շատ համեղ հյութ կծառայի։

loading...