Շատերիս հետ էհանդիպել այնպիսի դեպքեր երբ միս ենք գնել և այդքան էլ լավ որակի չի եղել այն։ Եփելուց շատ կոշտ է ստացվել և անհամ։

 

 

 

Բայց դրա լուծումը գտնվել է։ Կա 2 բաղադրիչ, որոնք միսը կդարձնենք հյութեղ համեղ և փափուկ, անկախ նրանից, թե ինչ որակի միս է։

 

 

Ներկայացված բաղադրիչներով բաղադրատոմսը մեզ տրամադրել հատուկ ֆրանսիայից ժամանաց խոհարարը։

Այսպիսով ՝ 

 

1 ճաշի գդալ քացախը խառնեք 0,5 ճաշի գդալ գարեջրի հետ։ 

Այնուհետև վրան ավելացրեք ճզմած սոխի հյութը և 1 ճաշի գդալ ձեթ։

 

 

Սա Զիյան Մարիստի առաջարկած միջոցն է։

 

 

 

Միսը համեմելով այս կերպով և այն թողնելով 15 ժամ ՝ կստացի համեղ, փափուկ և հյութեղ։ 

 

Սակայն ձեզ կներկայացնեմ ևս մեկ բաղադրիչ, որը նույն գործողությունը կկատարի։

 

 

Սոյայի սոուս 1-1,5 ժամ սոյայի սոուսի մեջ մարինացված միսը կփափկի, կմգվի և հաճելի համ կստանա: Մեր օրերում այս մեթոդը լայն տարածում ունի:

loading...