Շատերիս հետ էհանդիպել այնպիսի դեպքեր երբ միս ենք գնել և այդքան էլ լավ որակի չի եղել այն։ Եփելուց շատ կոշտ է ստացվել և անհամ։
Բայց դրա լուծումը գտնվել է։ Կա 2 բաղադրիչ, որոնք միսը կդարձնենք հյութեղ համեղ և փափուկ, անկախ նրանից, թե ինչ որակի միս է։
Ներկայացված բաղադրիչներով բաղադրատոմսը մեզ տրամադրել հատուկ ֆրանսիայից ժամանաց խոհարարը։
Այսպիսով ՝
1 ճաշի գդալ քացախը խառնեք 0,5 ճաշի գդալ գարեջրի հետ։
Այնուհետև վրան ավելացրեք ճզմած սոխի հյութը և 1 ճաշի գդալ ձեթ։
Սա Զիյան Մարիստի առաջարկած միջոցն է։
Միսը համեմելով այս կերպով և այն թողնելով 15 ժամ ՝ կստացի համեղ, փափուկ և հյութեղ։
Սակայն ձեզ կներկայացնեմ ևս մեկ բաղադրիչ, որը նույն գործողությունը կկատարի։
Սոյայի սոուս 1-1,5 ժամ սոյայի սոուսի մեջ մարինացված միսը կփափկի, կմգվի և հաճելի համ կստանա: Մեր օրերում այս մեթոդը լայն տարածում ունի: