Բաղադրամասեր

ձու - 5 հատ,
շաքարավազ - 150 գ,
եգիպտացորենի օսլա - 30 գ,
ալյուր - 140 գ,
վանիլ,

Վրայի շերտի համար ՝ 

Կիվի - 300 գ,
շաքարավազ - 50 գ,
ժելատին - 6 գ,
ջուր - 40 մլ,

 

Մուսի համար `

սերուցք - 33-35% -  500 մլ,
սերուցքային պանիր - 350 գ,
շաքարի փոշի - 140 գ,
վանիլ,
ժելատին - 14 գ,
ջուր - 50 մլ,

Ժելեի համար ՝ 

կիվի բույրով պատրաստված ժելե - 70 գ
եռացրած ջուր - 200 մլ,

Զարդարելու համար ՝ 

Կիվի - 600 գ

 

Պատրաստման եղանակը

loading...