Բաղադրամասեր
ձու - 5 հատ,
շաքարավազ - 150 գ,
եգիպտացորենի օսլա - 30 գ,
ալյուր - 140 գ,
վանիլ,
Վրայի շերտի համար ՝
Կիվի - 300 գ,
շաքարավազ - 50 գ,
ժելատին - 6 գ,
ջուր - 40 մլ,
Մուսի համար `
սերուցք - 33-35% - 500 մլ,
սերուցքային պանիր - 350 գ,
շաքարի փոշի - 140 գ,
վանիլ,
ժելատին - 14 գ,
ջուր - 50 մլ,
Ժելեի համար ՝
կիվի բույրով պատրաստված ժելե - 70 գ
եռացրած ջուր - 200 մլ,
Զարդարելու համար ՝
Կիվի - 600 գ
Պատրաստման եղանակը
loading...