Սիբեխը գարնանը աճող շատ համեղ խոտաբույսը է։ Այն ոչ միայն համեղ ուտեստ է, նաև հիանալի դեղամիջոցը։ Խոսենք սիբեխի օգտակար հատկությունների մասին։

 

 

Սիբեը օգտակար է աղիներին, ստամոքսին և հիանալի միզամուղ է։

Հիմա կներկայացնեք բաղադրատոմս, որի միջոցով հնարավոր է վերացնել ստամոքսի ցավը։

 

Բաղադրամասեր

2 թեյի գդալ չորացրած սիբեխ,

կես լիտր ջուր

 

Պատրաստման եղանակը

Ջուրը եռացրեք և սիբեխը լցրեք մեջը։

 

Պակեք տարրային բերանը և թողեք այդպես մնա մոտ կես ժամ։

 

Օգատգործման եղանակը

օրական 3 անգամ, ուտելուց 10 րոպե առաջ, ընդունեք 1 ճաշի գդալ։

loading...