Սիբեխը գարնանը աճող շատ համեղ խոտաբույսը է։ Այն ոչ միայն համեղ ուտեստ է, նաև հիանալի դեղամիջոցը։ Խոսենք սիբեխի օգտակար հատկությունների մասին։
Սիբեը օգտակար է աղիներին, ստամոքսին և հիանալի միզամուղ է։
Հիմա կներկայացնեք բաղադրատոմս, որի միջոցով հնարավոր է վերացնել ստամոքսի ցավը։
Բաղադրամասեր
2 թեյի գդալ չորացրած սիբեխ,
կես լիտր ջուր
Պատրաստման եղանակը
Ջուրը եռացրեք և սիբեխը լցրեք մեջը։
Պակեք տարրային բերանը և թողեք այդպես մնա մոտ կես ժամ։
Օգատգործման եղանակը
օրական 3 անգամ, ուտելուց 10 րոպե առաջ, ընդունեք 1 ճաշի գդալ։
loading...