Այսօր շատ տարածված խնդիր է դա։ Նյութափողանակության և մարսողության խանգարման հետևանքով փորը ուռում է։
Իսկ այս միջոցը կօգնի ձեզ ազատվել տվյալ խնդրից։
Իհարկկե, առանահերթ կարգավորելով նյութափոխանակությունը և լավացնելով մարսողությունը։ Սակայն մեկ բան հստակ է, որ այն կօգնի ձեզ և ձեր փորը այլևս չի ուռի։
Պետք է նշենք նաև, որ այս բաղադրատոմսը նաև օգտակար բարձր ճնշում ունեցողներին։
Բաղադրամասեր
1/4 հատ կիտրոն,
1,5 բաժակ ջուր,
1 թեյի գդալ դարչին
1 ճաշի գդալ խնձորի քացախ
1 ճաշի գդալ մաքուր մեղր
Պատրաստման եղանակը
Կիտրոնը լավ ճզմեք և ստացված հյութը խառնեք մեղր հետ։
Ջուրը եռացրեք և ավելացրեք մեջը դարչինն ու խնձորի քացախը։
Երբ արդեն ջուրը սառչի ավելացրեք նաև միասեռ զանգված ստացած կիտրոնի հյութն ու մեղրը։
Օգտագործման եղանակը
Ան պետք է խմեք առավոտյան ՝ դատարկ ստամոքսին։
Նաև մեկ շատ կարևոր հանգամանք ըմպելիքը պետք է պատրաստելուց հետո անմիջապես խմել։