Բաղադրամասեր

125 գ գառի միս (տավարի միս),

100 գ կարտոֆիլ,

25 գ գլուխ սոխ,

10 գ հալած յուղ,

100 գ պոմիդոր,

30 գ կանաչ լոբի,

25 գ բուլղարական տաքդեղ,

25 գ բամիա,

50 գ բադրիջան,

համեմ, ռեհան և մաղադանոս 3-ական գ,

աղ պղպեղ,

 

 

Պատրաստման եղանակը

Գառի միսը լվանալ,կտրատել 30-40 գ կտորներով,դնել կաթսան, վրան լցնել սառը ջուր ծածկել և մեղմ կրակով եփել մինչև կիսապատրաստ լինելը, պարբերաբար քաշել քափը:

Մատուցելուց 15 րոպե առաջ բոզբաշին աղ գցել, ավելացնել կտրտած պոմիդոր և համեմունքային կանաչի:

Կարող եք մատուցել բոզբաշի մեջ թթվասեր լցնելով։

Օրինակ ես ադպես եմ մատուցում։

loading...