Գաստրիտը, ստամոքսի հիվանդությունները և աղիքային վարակները շատ վցտանգավոր հիվադնություններ են։

 

 

Պետք չէ թանկարժեք դեղամիջոցների օգնությանը դիմել։ Այս բանջարեղենի հյութը կբուժի այն։

 

 

Խոսքը գնում է կարտոֆիլի հյութի մասին։

 

 

Կարտոֆիլի հյութը պատրաստելու համար անհրաժեշտ է ՝ 

 

Կարտոֆիլը, լավ լվացեք, մաքրեք և անցկացրեք թերիչով։ Այնուհետև հյութը առանձնացրեք և հիշեք․ այն պետք է թարմ վիճակում խմել։

 

 

Օրական 3 անգամ սնվեք և ուտելուց 20 րոպե առաջ խմեք այն։

loading...