Գաստրիտը, ստամոքսի հիվանդությունները և աղիքային վարակները շատ վցտանգավոր հիվադնություններ են։
Պետք չէ թանկարժեք դեղամիջոցների օգնությանը դիմել։ Այս բանջարեղենի հյութը կբուժի այն։
Խոսքը գնում է կարտոֆիլի հյութի մասին։
Կարտոֆիլի հյութը պատրաստելու համար անհրաժեշտ է ՝
Կարտոֆիլը, լավ լվացեք, մաքրեք և անցկացրեք թերիչով։ Այնուհետև հյութը առանձնացրեք և հիշեք․ այն պետք է թարմ վիճակում խմել։
Օրական 3 անգամ սնվեք և ուտելուց 20 րոպե առաջ խմեք այն։
loading...