Երբ վաղը ձու խաշեմ, մի քանի կաթիլ կիտրոնի հյութ եմ կաթեցնելու։
Այն ունի 3 պատճառ ՝
1․ Կիտրոնի մի քանի կաթիլ հյութը ձվի կեղևի վրայից ամբողջությամբ կմաքրի մանրեները, որը շատ շատ են։
Անկախ նրանից ինչպես կլվանանք ձուն մանրեները մնում են կեղևի վրա։
2․ Կիտրոնի մի քանի կաթիլ հյութը թույլ չի տա ձուն ճաքի։
Այն կեղևը կամրացնի և ձուն չի ճաքի։
3․ Կիտրոնի մի քանի կաթիլ հյութը հաճելի համ կփոխանցի ձվին։
Կարող եք նաև մի փոքր կիտրոնի հատված ձվի հետ դնել։
loading...