Սպանախը շատ համեղ և օգտակար խոտաբույս է։
Ներկայացնում ենք սպանախի շատ համեղ պատրաստման եղանակը
Բաղադրամասեր
Սպանախ - 5 կապ,
3-4 հատ ձու,
կարագ,
աղ
Պատրաստման եղանակը
Առաջին հորթին սպանախը լվացեք, կտրատեք և դրեք կաթսայի մեջ։
Մի փոքր ջուր ավելացրեք ու շոգեխաշեք։
Թավայի մեջ կարագը լցրեք ավելացրեք սպանախը, կարող եք մի փոքր էլ ձեթ լցնել։
Այնուհետև ձուն լավ հարեք, ձվի մեջ աղ լցրեք։
Ձուն լցրեք սպանախի մեջ և խառնեք։
Մոտ 4-5 րոպե անց սպանախի տապական պատրաստ է։
Սա ամենապարզ , բայց ամենահամեղ տարբերակն է։
loading...