Ձու խաշելը առաջին հայացքին շատ հեշտ և գրեթե ամենահեշտ թվացող բանն է։

 

 

Սակայն կան մի քանի նրբություններ, որոնք պետք է կիրառել, եթե ուզում եք ձուն ստացվի համեղ և շատ գեղեցիկ։

 

Նախ սպասեք ջուրը մի փոքր տաքա, մինչ եռման ջերմաստիճան հասնելը։

 

 

Աղ արեք ջրի մեջ և սոխի կեղև գցեք մեջը, այնուհետև ձվերը։

 

Եփելու ընթացքում կիտրոնի հյութ լցրեք ձվերի վրա։

 

 

Եվ մի քանի անգամ սառույցի կտորներ լցրեք արդեն եռացող ջրում ՝ ձվերի վրա։

Արդյունքում կտեսնեք, որ վերջում ինչպիսի համեղ և գեղեցիկ են ստացվում ձվերը։

loading...