Ձու խաշելը առաջին հայացքին շատ հեշտ և գրեթե ամենահեշտ թվացող բանն է։
Սակայն կան մի քանի նրբություններ, որոնք պետք է կիրառել, եթե ուզում եք ձուն ստացվի համեղ և շատ գեղեցիկ։
Նախ սպասեք ջուրը մի փոքր տաքա, մինչ եռման ջերմաստիճան հասնելը։
Աղ արեք ջրի մեջ և սոխի կեղև գցեք մեջը, այնուհետև ձվերը։
Եփելու ընթացքում կիտրոնի հյութ լցրեք ձվերի վրա։
Եվ մի քանի անգամ սառույցի կտորներ լցրեք արդեն եռացող ջրում ՝ ձվերի վրա։
Արդյունքում կտեսնեք, որ վերջում ինչպիսի համեղ և գեղեցիկ են ստացվում ձվերը։
loading...