Սա շատ լավ տարբերակ է սպանախը պատրաստելու համար։ Այն նորություն կլինի և բոլորը գոհ կմնան։

 

 

Հենց նոր պատրաստեցի և արժանացա հավանության։

Բաղադրամասեր

 

1 կգ սպանախին ՝ 

7 հատ ձու,

ձիթայուղ,

կարագ,

աղ,

1/4 հատ կիտրոն,

մի փոքր գլուխ սոխ,

1 պճեղ սխտոր,

մի քանի հատ շամպինիոն սունկ (եթե չեք սիրում կարող եք չճգտագործեք)

 

Պատրաստման եղանակը

 

Ինչպես արրդեն գիտենք, պետք է սպանախը լվանալ, մաքրել և աղ արած ջրի մեջ խաշել։

Այդ ընթացքում թավայի մեջ տաքացրեք կարագը և ձիթայուղը։ Ավելացրեք կտրատած սոխն ու սխտորը։ Այնուհետև կտրատած սունկը։

Կիտրոնը լավ ճզմեք, որ ամբողջ հյութը դուրս գա և դա էլ լցրեք սոխառածի վրա։

Սպանախը եփելուն պես հանեք, կտրատեք և լցրեք թավայի մեջ։

Մի քանի րոպեից ձվերը հերթով կոտրեք սպանախի վրա, բայց այնպես, որ հասուն մնա։

Թավան փակեք կապարիչով և սպասեք մինչ պատրաստ լինիելը

Բարի ախորժակ։

Սա իմ իմպրովիզացիան է, որը հուսով եմ կհավանեք և կկիսվեք ձեր ընկերների հետ, ինչպես նաև կսպասեմ ձեր կարծիքը լսելուն։

loading...