Այսօր շատերն են ձուկ պատրաստում, չիմանալով, որ կան նրբություններ, որոնք չկիրառելու դեպքում համեղ չի ստացվի ձուկը։
Այն պետք է ճիշտ պատրաստել։
Չի կարելի եռացող ջրում եփել ձուկը։
Ձկան մեջ կա մեծ քանակությամբ սպիտակուց և այլ շատ օգտակար նյութեր։
Եթե ձուկը եռացող ջրի մեջ պատրաստեք, այն շատ անհամ և վատ կեփի ու ամենակարևորը բոլոր օգտակար նյութերը կվերանան։ Իսկ ինչպես եփել։
Նախ նշենք, որ ձուկը ցանկալի է եփել դափնու տերևի, թարխունի կամ այլ կանաչիների, հատիկավոր սև պղպեղի, կարմիր աղացած պղպեղի հետ ՝ շոգեխաշելով այն։
Հիշեք կամ պետք է գոլորշու վրա եփել կամ շատ չնչին ջրով շոգեխաշել։
loading...