Բաղադրամասեր
Սպանախ 200 գր.
Ձու 4 հատ
Աղ 2 թ․ գ.
Կաթնաշոռ 500 գր,
Բուսական յուղ 12 մլ,
Կիտրոնի սերմ,
Սամիթ 100 գր,
Փխրեցուցիչ 3 թ․ գ,
Միջուկի համար ՝
Կարմիր պղպեղ 3 հատ,
Թթվասեր 30% 3 թ․ գ,
Կաթնաշոռային պանիր 180 գ,
Կոշտ պանիր 100 գր,
Մայոնեզ 1.5 ճ․ գ,
Սխտորը ըստ չաշակի,
Կետչուպ 1 ճ․ գ
Ձիթապտուղ ևւ մայոնեզ ձեւավորման համար
Պատրաստման եղանակը
loading...