Կբացենք մի գաղտնիք, որի շնորհիվ կկարողանանք ամենլավ խոհարարը լինեք ՝ միս պատրաստելու մեջ։

 

 

Հատուկ բաստուրմա դնելու բաղադրատոմս, որի շնորհիվ միսը եփելուց հետո շատ փափուկ կստացվի, այնքան փափուկ, որ կհալվի բերանում։

Բաղադրամասեր

 

2 կգ խոզի մսին,

2 ճաշի գդալ աղացած կարմիր պղպեղ,

2 ճաշի գդալ աղ,

2 ճաշի գդալ սև աղացած պղպեղ,

1 ճաշի գդալ խնձոր քացախ,

մի պտղունց շաքարավազ,

0,5 հատ գլուխ սոխ,

1,5 ճաշի գդալ ձիթայուղ,

2 ճաշի գդալ գարեջուր

 

 

Պատրաստման եղանակը

Միսը կտրատեք և համեմեք աղով և պղպեղներով, լավ խառնեք։

Ավելացրեք քացախը և ձիփայուղը և կրկին լավ խառնեք։

 

 

Սոխը ճզմիչով ճզմեք մսի վրա և մնացաց զանգվածն էլ լցրեք մսի վրա, լավ խառնեք։

Վերոջւմ ավելացրեք գարեջուրը և շաքարավազը։

Այն ցելոֆանով հերմետիկ փակեք և դրեք սառնարանը, բայց թույլ տեղ, որ սառույց հանկարծ չկապի։

12 ժամ հետո կարող եք արդեն պատրաստել"

Այն բաղադրատոմսով կարող եք թե խորոված անել, թե կարտոֆիլի հետ միասին ջեռոցը դնել։

loading...