Կբացենք մի գաղտնիք, որի շնորհիվ կկարողանանք ամենլավ խոհարարը լինեք ՝ միս պատրաստելու մեջ։
Հատուկ բաստուրմա դնելու բաղադրատոմս, որի շնորհիվ միսը եփելուց հետո շատ փափուկ կստացվի, այնքան փափուկ, որ կհալվի բերանում։
Բաղադրամասեր
2 կգ խոզի մսին,
2 ճաշի գդալ աղացած կարմիր պղպեղ,
2 ճաշի գդալ աղ,
2 ճաշի գդալ սև աղացած պղպեղ,
1 ճաշի գդալ խնձոր քացախ,
մի պտղունց շաքարավազ,
0,5 հատ գլուխ սոխ,
1,5 ճաշի գդալ ձիթայուղ,
2 ճաշի գդալ գարեջուր
Պատրաստման եղանակը
Միսը կտրատեք և համեմեք աղով և պղպեղներով, լավ խառնեք։
Ավելացրեք քացախը և ձիփայուղը և կրկին լավ խառնեք։
Սոխը ճզմիչով ճզմեք մսի վրա և մնացաց զանգվածն էլ լցրեք մսի վրա, լավ խառնեք։
Վերոջւմ ավելացրեք գարեջուրը և շաքարավազը։
Այն ցելոֆանով հերմետիկ փակեք և դրեք սառնարանը, բայց թույլ տեղ, որ սառույց հանկարծ չկապի։
12 ժամ հետո կարող եք արդեն պատրաստել"
Այն բաղադրատոմսով կարող եք թե խորոված անել, թե կարտոֆիլի հետ միասին ջեռոցը դնել։