Բաղադրամասեր

 

 

0,5 կգ ալյուր,

2 ճաշի գդալ շաքարավազ ,

մի պտղունց աղ,

2 ճաշի գդալ ձիթայուղ,

0,5 լիտր կաթ,

10 գրամ չոր խմորիչ

 

 

Պատրաստման եղանակը

 

 

Խառնել բոլոր բաղադրիչները, մինչև միատարր զանգված դառնա: Ստացված զանգվածը դնել տոպրակի մեջ և տեղափոխել սառնարան 2 ժամով:

 

Երկու ժամ անց հանել սառնարանից, թեթև գլորել ալյուրի մեջ։ Խմորը պատրաստ է։

 

 

Սա առանձնահոտւկ խմորի բաղադրատոմս է և սրանով կարող եք ամեն ինչ պատրաստել։

loading...