Բաղադրամասեր
0,5 կգ ալյուր,
2 ճաշի գդալ շաքարավազ ,
մի պտղունց աղ,
2 ճաշի գդալ ձիթայուղ,
0,5 լիտր կաթ,
10 գրամ չոր խմորիչ
Պատրաստման եղանակը
Խառնել բոլոր բաղադրիչները, մինչև միատարր զանգված դառնա: Ստացված զանգվածը դնել տոպրակի մեջ և տեղափոխել սառնարան 2 ժամով:
Երկու ժամ անց հանել սառնարանից, թեթև գլորել ալյուրի մեջ։ Խմորը պատրաստ է։
Սա առանձնահոտւկ խմորի բաղադրատոմս է և սրանով կարող եք ամեն ինչ պատրաստել։
loading...