Գարանանային այս կանաչին շարունակում է զարմացնել մեզ իր օգտակար hատկություններով։
Այս նագամ կխոսենք, թե ինչպես կանաչ սոխի միջոցով բուժել դիսբակտերիոզը և աղիները մաքրել թույնից։
Բաղադրամասեր
Կանաչ սոխ - 1 փունջ
Պատրաստման և օգտագործման եղանակը
Սոխը հարկավոր քամել։ Դա կարող եք նաել թե բլենդերով, թե ուրիշ սարքով։ Մեզ պետք է, որ սոխի հյութը ամբողջությամբ դուրս գա։
Իսկ այդ հյութից օրական 3 անգամ ուտելուց առաջ խմեք։
Իսկ չափաբաժինը ՝ 1 թեյի գդալ։
loading...