Գարանանային այս կանաչին շարունակում է զարմացնել մեզ իր օգտակար hատկություններով։

 

 

Այս նագամ կխոսենք, թե ինչպես կանաչ սոխի միջոցով բուժել դիսբակտերիոզը և աղիները մաքրել թույնից։

 

Բաղադրամասեր

Կանաչ սոխ - 1 փունջ

 

 

Պատրաստման և օգտագործման եղանակը

 

Սոխը հարկավոր քամել։ Դա կարող եք նաել թե բլենդերով, թե ուրիշ սարքով։ Մեզ պետք է, որ սոխի հյութը ամբողջությամբ դուրս գա։

 

 

Իսկ այդ հյութից օրական 3 անգամ ուտելուց առաջ խմեք։

Իսկ չափաբաժինը ՝ 1 թեյի գդալ։

loading...