Ամենահարմար և լավ սեզոնը կանաչու հիմա է։ Մանդակը, սպանախը, սիբեխը և այնլ շատ են հիմա և կարելի է մի փոքր սառեցնել և ձմռանը կամ ձմռան նախօրերին օգտագործել այն։

 

 

Այն մեկ տարուց ավել կարող եք պահել սառցախցիկում, բայց հատուկ եղանակ կա այն սառեցնելու համար, որպեսզի իր համն ու հոտը չկորցնի։

 

Նախ և առաջ ընտրված կանաչին լավ լվացեք մաքրեք և խաշեք։ Այնուհետև քամեք, չորացրեք և դրեք այն սննդի համար նախատեսված հերմետիկ փակվող ցելոֆանի մեջ և վերջ ՝ դրեք սառցախցիկը։ 

 

 

Այն երբ հանեք պետք է միանգամից պատրաստեք։ Չի կարելի հանել և նորից սառեցնել։

loading...