Բաղադրամասեր
Սոխ - 300 գ,
Գազար -120 գ,
Բրինձ - 80 գ,
Տոմատի մածուկ - 270 գ,
Աղ - 3 թեյի գդալ,
Սև պղպեղ - 1 թեյի գդալ,
Դափնու տերև - 2 հատ,
Համեմի սերմ - 1/2 թեյի գդալ,
Չորացրած մաղադանոս և սամիթ - 1 թեյի գդալ,
Պապրիկա - 1 թեյի գդալ,
Աղացած միս - 800 գ,
Ջուր - 1 լիտր,
Ցորենի ալյուր - 1 ճաշի գդալ,
Շաքարավազ - 1 թեյի գդալ,
Բուսական յուղ - 2 ճաշի գդալ
Պատրաստման եղանակը
loading...