Բաղադրամասեր
Խմորի համար ՝
Ալյուր - 9-10 ճ․ գ,
Ձու - 1 հատ,
Մածուն կամ թթվասեր 3 ճ․ գ,
Բուսական յուղ առանց հոտի - 2 ճ․ գ,
Փխրեցուցիչ - 1 թ․ գ,
Շաքարավազ - 1 թ․ գ,
Աղ - 1/2 թ․ գ,
Սոուսի համար ՝
Տոմատի մածուկ - 1 ճ․ գ,
Բուսական յուղ - 1 ճ․ գ,
Սխտոր - 1 պճեղ,
Թարմ ռեհան (կամ չորացրած (1/2 թեյի գդալ),
Աղը,
Ջուր - 50-70 մլ,
Միջուկի համար ՝
Պանիր,
Երշիկ,
Լոլիկ,
Թարմ պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
loading...