Բաղադրամասեր

Սմբուկ - 1 կգ,
Գազար - 500 գ,
Քաղցր պղպեղ - 500 գ,
Չիլի պղպեղ - 1 հատ,
Սոխ - 250 գ,
Սխտոր - 6 պճեղ,
Լոլիկ - 700 գ,
Ռեհան - 10 գ,
Սամիթ - 30 գ,
Մաղադանոս - 10 գ,
Ուցխո-սունելի - 1/2 թեյի գդալ:
Սաֆրոն - 1/2 թեյի գդալ,
Սև պղպեղ - 1/2 թեյի գդալ,
Համեմի սերմ - 1/2 թեյի գդալ,
Աղ - թեյի գդալ,
Աղ - 3 ճաշի գդալ,
Բուսական յուղ - 80 մլ

 

Պատրաստման եղանակը

loading...