Բաղադրամասեր ՝

120 գ տավարի աղացած միս,

90 գ պանիր,

6 հատ թարմ սնկին (շամպինիոն),

60 գ գլուխ սոխ,

աղը, պղպեղը,

մաղադանոսը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Սունկը լավ լվանալ հոսացող ջրի տակ։

Հեռացնել վերևի մասը։ 

Առաձին պատրաստել սոխառածը:

Սնկի այն մասը, որը հեռացվել էր, մանր կտրտել և մսի հետ տապակել։

Սոխառածը ավելացնել վրան։

Այդ զանգվածը լցնել սունկի մեջ, համեմել աղով, պղպեղով, վրան դնել պանիրը և դնել ջեռոցը՝ 20 րոպե:

Մատուցելիս մաղադանոս ցանել վրան:

loading...