Բաղադրամասեր ՝
120 գ տավարի աղացած միս,
90 գ պանիր,
6 հատ թարմ սնկին (շամպինիոն),
60 գ գլուխ սոխ,
աղը, պղպեղը,
մաղադանոսը՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը
Սունկը լավ լվանալ հոսացող ջրի տակ։
Հեռացնել վերևի մասը։
Առաձին պատրաստել սոխառածը:
Սնկի այն մասը, որը հեռացվել էր, մանր կտրտել և մսի հետ տապակել։
Սոխառածը ավելացնել վրան։
Այդ զանգվածը լցնել սունկի մեջ, համեմել աղով, պղպեղով, վրան դնել պանիրը և դնել ջեռոցը՝ 20 րոպե:
Մատուցելիս մաղադանոս ցանել վրան:
loading...