Ռեհանը համարվում է առողջարար խոտաբույս, սակայն այն ունի նաև հակացուցումներ և վնասակար հատկություններ։

 

 

Խոսքը չի գնում շատ չինչին, ճաշատեսակների մեջ համ տալու համար ՝ ավելացնելու համար։

 

Այն հանգիստ կարող եք ուտել, եթե ճաշատեսակների մեջ է։ 

 

 

Բայց այն խստիվ հակացուցումներ ունի, երբ ռեհանով թուրմ կամ բուժիչ միջոցներ եք պատրաստում և իհարկե սովորական ուտելու համար։

 

Այն մեծ քանակությամբ սնդիկ է պարունակում և հակացուցված է բոլոր նրանց ովքեր ինֆարկտ են տարել, հակացուցված է նաև հղիներին, սիրտ անոթային խնդիրներ ունեցողներին։ 

 

 

Նաև այս խոտաբույսից պետք է հեռու մնան երակների վարիկոզ ունեցողները և արյան ցածր մակարդելություն ունեցողները։

loading...