Ռեհանը մեր առօրյայում օգտագործվող խոտաբույսերից մեկն է։
Այն ունի օգտակար մի շարք հատկություններ։
Ռեհանը նաև մեր ուտեստներին հիանալի համ է հաղորդում։ Սակայն կան հակացուցումներ։
Հետևյալ կատեգորիայի մարդիկ թող հեռու մնան այս խոտաբույսից։
Իհարկե խոսքը չի գնում պարզապես ուտեստի մեջ ուտելուց, այլ հաճախակի ռեհան ուտելուց և բուժման նպատակներով օգտագործելու ժամանակ։
Այն հակացուցված է հղիներին, բոլոր նրանց ովքեր ունեն սիրտ-անոթային համակարգի հիվանդություններ, երակների վարիկոզ, ովքեր ինֆարկ և ինսուլտ են տարել։
loading...