Ռեհանը մեր առօրյայում օգտագործվող խոտաբույսերից մեկն է։

 

 

Այն ունի օգտակար մի շարք հատկություններ։

 

Ռեհանը նաև մեր ուտեստներին հիանալի համ է հաղորդում։ Սակայն կան հակացուցումներ։ 

 

 

Հետևյալ կատեգորիայի մարդիկ թող հեռու մնան այս խոտաբույսից։

 

Իհարկե խոսքը չի գնում պարզապես ուտեստի մեջ ուտելուց, այլ հաճախակի ռեհան ուտելուց և բուժման նպատակներով օգտագործելու ժամանակ։

 

 

Այն հակացուցված է հղիներին, բոլոր նրանց ովքեր ունեն սիրտ-անոթային համակարգի հիվանդություններ, երակների վարիկոզ, ովքեր ինֆարկ և ինսուլտ են տարել։

loading...