Շատերս ենք սիրում ախորժելի խեցգետիններ։
Այն համեղ պատրաստելու պարագայում անվերջ կարելի է ուտել։
Սակայն Այն ունի լուրջ հակացուցում և շատ օգտակար հատկություն։
Որոնք են դրանք։
Հակացուցված է, բոլոր նրանց ովքեր ծովային կերակուրներից ալերգիա ունեն։
Հակացուցված է լյարդի լուրջ հիվանդությունների ժամանակ։
Իսկ օգտակար հատկություննեը բավականին շատ են։
Այն օգտակար է ամբողջ սիրտ-անոթային համակարգին։ Օգտակար է մարսողությանը, բարձր խոլեստերինին և աղիներին։
Ներկայացնում ենք խեցգետին պատրաստելու գաղտնիքները․ Կիրառեք այն, որպեսզի շատ համեղ ստացվեն
Կարդացեք այստեղ՝ https://blog.utest.am/hy/post/7681
loading...