Շատերս ենք սիրում ախորժելի խեցգետիններ։

 

 

Այն համեղ պատրաստելու պարագայում անվերջ կարելի է ուտել։

Սակայն  Այն ունի լուրջ հակացուցում և շատ օգտակար հատկություն։

 

Որոնք են դրանք։

 

 

Հակացուցված է, բոլոր նրանց ովքեր ծովային կերակուրներից ալերգիա ունեն։

Հակացուցված է լյարդի լուրջ հիվանդությունների ժամանակ։

 

Իսկ օգտակար հատկություննեը բավականին շատ են։

 

 

Այն օգտակար է ամբողջ սիրտ-անոթային համակարգին։ Օգտակար է մարսողությանը, բարձր խոլեստերինին և աղիներին։

Ներկայացնում ենք խեցգետին պատրաստելու գաղտնիքները․ Կիրառեք այն, որպեսզի շատ համեղ ստացվեն 

 



Կարդացեք այստեղ՝ https://blog.utest.am/hy/post/7681

loading...