Մածունը դեռ հին ժամանակներից համարվել է Հայկական լեռնաշխարհի ամենաօգտակար կաթնամթերքներից մեկը։

Այսօր նա շատ մեծ տարածում ունի մեր առօրյայում։

ՄԻ որոշ մասը սիրում են խառնել մեղր կամ շաքարավազ մածունի հետ, մի մասնել աղ։

Ասենք, որ 2 տարբերակում էլ մածունի չի կորցնում իր օգտակար և բուժիչ հատկությունները։

 

 

Հատապտուղներից և մրգերի սեզոնին, ամեն առավոտ բլենդերի մեջ խառնել 1 բաժակ մածուն և կես բաժակ հատապտուղ։

Այս միջոցը կմաքրի աղիները, կազատի ալերգիայից և լարվածությունից։

 

 

loading...