Մածունը դեռ հին ժամանակներից համարվել է Հայկական լեռնաշխարհի ամենաօգտակար կաթնամթերքներից մեկը։
Այսօր նա շատ մեծ տարածում ունի մեր առօրյայում։
ՄԻ որոշ մասը սիրում են խառնել մեղր կամ շաքարավազ մածունի հետ, մի մասնել աղ։
Ասենք, որ 2 տարբերակում էլ մածունի չի կորցնում իր օգտակար և բուժիչ հատկությունները։
Հատապտուղներից և մրգերի սեզոնին, ամեն առավոտ բլենդերի մեջ խառնել 1 բաժակ մածուն և կես բաժակ հատապտուղ։
Այս միջոցը կմաքրի աղիները, կազատի ալերգիայից և լարվածությունից։
loading...