Ամռան ամենահամեղ բանջարեղեններից մեկն ՝ դդմիկը (кабачка)։
Դդմիկով հնարավոր է պատրաստել մի շարք շատ համեղ ուտեստներ։ Այն օժտված է մի շարք օգտակար հատկություններով։
Այն հաճախ խորհուրդ է տրվում օգտագործել մանական ճաշ պատրաստելիս և այն հաճախ պետք է ուտեն այն մարդիկ, ովքեր ցանկանում են նիհարել։
Դդմիկը օգտակար է մազերին և մաշկին։ Դդմիկը օգտակար է բոլոր նրանց, ովքեր ունեն արյան բարձր ճնշում, շաքարային դիաբետ և խնդիրներ հոդերի ևն ոսկորների հետ։
Սակայն ինչպես բոլոր մրգերն ու բանջարեղենները, դդմիկը նույնպես ունի հակացուցումներ։
Դդմիկի վնասակար ազդեցության և հակացուցումների մասին կարող եք կարդալ այստեղ ՝ https://blog.utest.am/hy/post/9244
loading...