Գլուխ սոխը չափազանց օգտակար բանջարեղեն է, իսկ սամիթն ու մաղադանոսը շատ օգտակար կանաչեղեն։ Գլուխ սոխից կընտրեք կարմիրը։

 

 

Այն ավելի օգտակար է և ավելի դրական ազդեցություն է թողնում օրգանիզմի վրա։ Վերցրեք կարմիր գլուխ սոխի 1-4 մասը և մանր կտրատեք։

 

Նույն քանակությամբ ՝ մի քանի ճյուղ սամիթ և մաղադանոս վերցրեք և նույնպես մանր կտրատեք։ Լավ խառնեք և նախաճաշին կերեք այն։

 

 

Այն ուտելուց հետո կարող եք մի քանի կաթիլ կիտրոնով ջուր խմել, որպեսզի բերանից սոխի հոտ չգա։ 

 

5 օր շարունակ այդպես վարվելով ՝ կկարգավորվի ձեր մարսողությունը, նյութափոխանակությունը, օրգանիզմից աստիճանաբար դուրս կթռչեն թույները։ 

Այս համադրությունը հիանալի հականեխիչ, հակաբակտերիալ միջոց է։

 

 

Այն նաև կմաքրի աղիներն ու կկարգավորի դրանց աշխատանքը։

loading...