Գրեթե բոլորն էլ միս գնելուց մի մասը պատրաստում են, մնացածը սառեցնում ՝ հետագայում պատրաստելու համար։
Շատ կարևոր է, որ միսը սառեցնելուց առաջ այնպես փաթեթեավորել (դնել ցելոֆանիմեջ), որ ընդհանրապես օդ մեջը չմնա։
Արդեն սառեցված միսը, երբ հալվում է պետք է ամբողջությամբ օգտագործեք։
Եթե փորձեք մի մասը կրկին սառեցնել այն միկրոբներով կլցվի։
Չի կարելի նման կերպ վարվել։
Նաև ուշադիր եղեք աղացած միս գնելուց։ Միայն ձեր աչքի առաջ պետք է աղան միսը։
Առանց իմանալու, թե ինչ միս է ՝ չգնեք։ Խոսքը վերաբերում է աղացած միսն, որովհետև կարող է նախկինում սառեցված լիբել, ինչն էլ միկրոբների աղբյուր է։
loading...