Գրեթե բոլորն էլ միս գնելուց մի մասը պատրաստում են, մնացածը սառեցնում ՝ հետագայում պատրաստելու համար։

 

 

Շատ կարևոր է, որ միսը սառեցնելուց առաջ այնպես փաթեթեավորել (դնել ցելոֆանիմեջ), որ ընդհանրապես օդ մեջը չմնա։

 

Արդեն սառեցված միսը, երբ հալվում է պետք է ամբողջությամբ օգտագործեք։

Եթե փորձեք մի մասը կրկին սառեցնել այն միկրոբներով կլցվի։

 

 

Չի կարելի նման կերպ վարվել։

 

Նաև ուշադիր եղեք աղացած միս գնելուց։ Միայն ձեր աչքի առաջ պետք է աղան միսը։ 

 

 

Առանց իմանալու, թե ինչ միս է ՝ չգնեք։ Խոսքը վերաբերում է աղացած միսն, որովհետև կարող է նախկինում սառեցված լիբել, ինչն էլ միկրոբների աղբյուր է։

loading...