Հազը, բրոնխիտը տարածված հիվանդություններ են, բոլորս էլ գոնե մեկ անգամ հիվանդացել եք։ Այն բնութագրվում է ինչես չոր հազ, այնուհետև դառնում թաց և խորխաբեր։
Խորխը և հազը դա օրգանիզմի պաշտպանակն ռեակցիան է։
Խորխը պաշտպանում է թոքերը և բրոնխները, իսկ հազը պոկում է առաջացած խորխը նշված օրգաններից։
Այսօր առաջարկում եմ նոր միջոց, որը կօգնի օրգանիզմին հեռացնել խորխը։
Բաղադրամասեր
4 ճաշի գդակ սոճու խեժոտ բողբոջներ,
մեղր,
1 լիտր ջուր:
Պատրաստման եղանակը
Նախ վերցնել 2 հատ կաթսա,
մեջը լցնել ջուրը և բողբոջները և եփել 1 ժամ մարմանդ կրակի վրա։
Մեկ ժամ անց ստացված զանգվածը լցնել ապակե տարայի մեջ, փակել և թրմել 1 ժամ։
Օգտագործման եղանակը
Ընդունել օրը 3 անգամ, 50-ակա գրամ չափաբաժնով։
loading...