Հազը, բրոնխիտը տարածված հիվանդություններ են, բոլորս էլ գոնե մեկ անգամ հիվանդացել եք։ Այն բնութագրվում է ինչես չոր հազ, այնուհետև դառնում թաց և խորխաբեր։

Խորխը և հազը դա օրգանիզմի պաշտպանակն ռեակցիան է։

Խորխը պաշտպանում է թոքերը և բրոնխները, իսկ հազը պոկում է առաջացած խորխը նշված օրգաններից։

Այսօր առաջարկում եմ նոր միջոց, որը կօգնի օրգանիզմին հեռացնել խորխը։

 

Բաղադրամասեր

4 ճաշի գդակ սոճու խեժոտ բողբոջներ,

մեղր,

1 լիտր ջուր:

 

Պատրաստման եղանակը

Նախ վերցնել 2 հատ կաթսա,

մեջը լցնել ջուրը և բողբոջները և եփել 1 ժամ մարմանդ կրակի վրա։

Մեկ ժամ անց ստացված զանգվածը լցնել ապակե տարայի մեջ, փակել և թրմել 1 ժամ։

 

 

Օգտագործման եղանակը

Ընդունել օրը 3 անգամ, 50-ակա գրամ չափաբաժնով։

 

loading...